Mangler du en tømrer? Vi udføre alt tømrerarbejde fra ombygning, tilbygning og nybyggeri til renovering og taglægning. Firmaet består af flere tømrer med hvert deres speciale. På den måde kan vi håndtere enhver opgave inden for tømrerfaget. Vores tømrer tilbyder løsninger på dine opgaver i Solrød og omegn.

Tømrer i Solrød med stor erfaring

Vores tømrer har stor erfaring med tømrerfaget og har hvert deres speciale, hvilket tillader stor fleksibilitet i de opgaver vi kan påtage os. Har du en opgave til en tømrer, står vi klar til at hjælpe dig med en række erfarne tømrer der helt sikkert kan udføre din opgave.

Tømrer med fokus på kunden

Når du bestiller en tømrer hos os kan du regne med at arbejdet udføres til den højeste kvalitet. Vi sætter altid stor fokus på kunden og sørger for at få en grundig og produktiv samtale om opgaven så alle parter er enige om målet. Så leder du efter en tømrer der har fokus på dine behov og ønsker så kontakt os.

Få et tilbud på en tømrer i Solrød

Står du og mangler en tømrer i Køge eller Solrød området er du velkommen til at kontakte os på
tlf: 56 63 17 90, e-mail post@ktfirma.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en tømrer.