Nyt tag i Køge og Solrød omegn

Skal du have nyt tag? Hos Køge Tømrerfirma har vi flere års erfaring med tagarbejde og montering af nyt tag i Solrød, Køge og omegn. Vi lægger alle typer tag for vores kunder hele året rundt. Hvis du ønsker det, kan vi også tjekke taget igennem, for at se om det kan holde et par år endnu.

Overvejelser om nyt tag

Når man skal have nyt tag er det vigtigt at få valgt den rigtige type tag. Der er mange overvejelser du skal påtage dig når du skal have lavet nyt tag. Overvejelse såsom farven, typen, hvordan taget kommer til at passe sammen med resten af huset og hvordan sammenhængen mellem tag og tagrender skal være.

Med så mange overvejelser kan det være lidt overvældende, derfor står vi til rådighed med vejledning og rådgivning hvis du skulle få brug for det.

Nyt tag i top kvalitet

Når du bestiller et nyt tag hos Køge Tømrerfirma kan du regne med et tagarbejde i top kvalitet. Vi gør altid meget ud af at få en grundig samtale med kunden om opgaven så vi undgår forvirringer og misforståelser. Så når vi går i gang med tagarbejde på dit nye tag ved du at opgaven bliver udført præcis som du vil have det.

Uforpligtende tilbud på nyt tag

Mener du at dit hus mangler et nyt tag, så står vi klar til at påtage os opgaven. Vi sætter dig i fokus og udføre tagarbejdet i topkvalitet så du kan gå fra oplevelsen med en god mavefornemmelse. Skal du have hjælp til tagarbejde på et nyt tag er du velkommen til at kontakte os på tlf: 56 63 17 90, e-mail post@ktfirma.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på nyt tag.