Nyt tag & tagarbejde

Skal du have nyt tag?

Hos Køge Tømrerfirma har vi flere års erfaring med taglægning og montering af nyt tag i Solrød, Køge og omegn. Vi lægger alle typer tag for vores kunder hele året rundt. Hvis du skal have nyt tag, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker det, kan vi også tjekke taget igennem, for at se om det kan holde et par år endnu.

Hvilket tag skal du vælge?

Når du skal vælge nyt tag, er der flere beslutninger, som skal tages. Du skal blandt andet beslutte hvilken type tag, du vil have samt hvilken farve taget skal være. Vi ved, hvor vigtigt det er, at taget matcher ejendommen. Derudover skal der også være en sammenhæng mellem tag og tagrende. Derfor står vi også klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den bedste løsning.

Få et godt råd med på vejen

Det er vigtigt, at du får tjekket dit tag efter med jævne mellemrum, da små utætheder og andre skader kan forudsagde større reparationer. Hvis du skal have nyt tag eller have dit gamle tjekket igennem, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 63 17 90. Vi varetager både store og små opgaver inden for tagarbejde i området omkring Køge og Solrød.

Kontakt

Mandag - fredag: 06.40 - 16.40​

Byg Garanti​

Vi er medlem af Byg Garanti. Det sikrer​ at din byggeopgave er i trygge hænder.

Sociale medier